سفارش تبلیغ
صبا ویژن

یادداشت های یک خبرنگار

 

امیر مؤمنان می فرمود : ای جویای دانش! دانشمند سه نشانه دارد : دانش وبردباری و سکوت . [امام صادق علیه السلام]

 
 

مدیریت| ایمیل من

| خانه

پایین

?هادی مرادی

چهارشنبه 86/2/19  ساعت 3:30 عصر

اختصاص 200 میلیون ریال

با اختصاص 200 میلیون ریال اعتبار؛فاصله رشتخوار تا جنگل به نصف کاهش می یابد

 

مرادی: نماینده خواف و رشتخوار در مجلس گفت: با تخصیص 200 میلیون ریال به جاده جنگل، فاصله این بخش تا مرکز شهرستان رشتخوار به نصف کاهش می یابد.سجادیان اظهار داشت: اکنون مهمترین مشکل و دغدغه مردم بخش جنگل پیمودن فاصله 110 کیلومتری تا مرکز شهرستان است. وی خاطرنشان کرد: آنان روزانه باید برای انجام کارهای اداری خود این مسیر را طی کنند تا با اتصال جاده روستای باسفر و شعبه مسافت جنگل تا رشتخوار 50 کیلومتر کاهش می یابد.
سجادیان همچنین در مورد احداث جاده مواصلاتی آهنگران به باغ بخشی گفت: با احداث این جاده، مشکل رفت و آمد منطقه برطرف و با اتصال به شهرستان خواف، ارتباط جاده ای بخش جنگل با شهرستانهای جنوب خراسان برقرار می شود.

  


نظر شما( )
?هادی مرادی

چهارشنبه 86/2/19  ساعت 3:21 عصر

سکونتگاههای پیرامون آرامگاه فردوسی به خارج از محدوده منتقل می شو



یک مسؤول: سکونتگاههای پیرامون آرامگاه فردوسی به خارج از محدوده منتقل می شود

  

مرادی: توس منطقه ای است شامل سه روستای توس علیا- توس سفلا و اسلامیه با جمعیت بیش از 10 هزار نفر که زیر نظر بخشداری مرکزی مشهد اداره می شود.




سرزمین فرهنگی تاریخی توس با آن پیشینه درخشان خاستگاه مشاهیری همچون فردوسی توسی، اسدی توسی، خواجه نصیر و خواجه نظام الملک توسی است و اخیراً هم، مجموعه فردوسی به ثبت آثار جهانی رسیده است.
با این وجود، مردم آن با مشکلات عدیده ای مواجه هستند که در صحبت با مردم و اعضای شورای اسلامی شهر توس، آنها بیشتر مشکلات را مربوط به مجموعه آرامگاه فردوسی و بحثها و برنامه های پیرامون آن می دانند.
به نظر اهالی، وجود آرامگاه فردوسی بزرگترین دلیل اهمیت شهر و منطقه توس است، اما با این وجود اهالی ساکن در شهر توس کمترین بهره ای از وجود این مجموعه ندارند.
محمد ادیب، رئیس شورای اسلامی شهر توس در این زمینه می گوید: این منطقه با وجود نزدیکی به مشهد و همچنین اهمیت تاریخی و گردشگری آن از ابتدایی ترین امکانات از جمله گاز طبیعی، امکانات رفاهی اقامتی، آب شهری و مهمتر از همه فضای شهری محروم است که شاید برای گردشگر داخلی و خارجی که همه ساله به منظور بازدید و یا شرکت در بزرگداشت فردوسی به این مکان سفر می کنند، مناظر جالبی نباشد و همین ظاهر آشفته خیلی چیزها را در ذهن گردشگر ترسیم می کند.
سرباز، عضو شورای شهر توس نیز می گوید: از سال 81 مبلغ 620 میلیون ریال برای اجرای عملیات گازرسانی واریز کردیم، اما مانع تراشیهای میراث فرهنگی جلوی اجرای این عملیات را گرفت.
وی همچنین می افزاید: با وجود این مشکلات، میراث فرهنگی به ما می گوید که باید زمینها و املاک خود را ترک کنیم و به همین خاطر مجوز ساخت و ساز، بهسازی و... را به ما نمی دهد و ما را به کلی از تسهیلات عمرانی و مقاوم سازی محروم کرده است.
بخشدار مرکزی مشهد نیز با تأیید مشکلات مطرح شده از سوی مردم، می گوید: درست است که توس شهری با عظمت و تاریخی است، ولی وجود همین عظمت و همچنین بناهای تاریخی که در آن وجود دارد موجب گردیده که با یک وسواس خاص برنامه های مربوط به این منطقه دنبال شود.
شکیبا منش می افزاید: کل این منطقه که شامل سه روستای توس علیا- سفلا و اسلامیه به علاوه مجموعه آرامگاه فردوسی، ارگ قدیم توس و بنای هارونیه جزو عرصه و حریم سازمان میراث فرهنگی است و هر گونه دخل و تصرف در آن منوط به اخذ مجوز از این سازمان می باشد.
میراث فرهنگی هم که معتقد است، در این عرصه لایه های تاریخی و تمدنی وجود دارد و معمولاً اجازه ساخت و ساز و حفاری نمی دهد والا به لحاظ گازرسانی به روستاها، این جا به عنوان یک روستا باید گازرسانی شود.
وی تصریح می کند: طی جلسات مکرری که در بخشداری، فرمانداری و استانداری برای حل این معضل برگزار کردیم به این نتیجه رسیدیم که گازرسانی را از خارج ازحریم و قلمرو میراث فرهنگی به داخل این روستاها آغاز کنیم که فعلاً این طرح در دست مطالعه و بررسی است.
شکیبامنش معتقد است که با وجود ضوابط میراث فرهنگی، دیگر خدمات رسانی مطلوب به اهالی توس میسر نخواهد بود، به همین دلیل پیشنهاد میراث فرهنگی مبنی بر انتقال روستاها از مجاورت مجموعه به نقطه ای دیگر در دست مطالعه است که به دلیل سنگینی کار، ممکن است قدری زمان ببرد و بیشتر نگرانی مردم از طولانی بودن زمان اجرای طرح و بلاتکلیف ماندن آنان است.
مسؤول پایگاه میراث فرهنگی توس نیز در زمینه مشکلات قرار گرفته بر سر راه اهالی توس می گوید: طبق قوانین و ضوابط حریم شهر تاریخی توس، هر گونه دخل و تصرف و ساخت و ساز به دلیل آسیب رساندن به لایه های تاریخی توس، در مغایرت با طرح آمایش توس ممنوع است.
مهندس وفا ثابتی اضافه می کند: عرصه شهر تاریخی توس در سال 75 در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده و ساخت و ساز در محدوده قبل از ثبت (سال 75) مشروط به صدمه نرساندن به آثار تاریخی بلامانع است.
ثابتی همچنین در مورد طرح انتقال سکونت گاههای پیرامون مجموعه می گوید: طبق طرح آمایش سرزمین توس که در راستای ساماندهی و بهبود وضعیت منطقه توس اجرا می شود، به زودی سکونت گاههای پیرامون آرامگاه فردوسی به خارج از محدوده شهر تاریخی توس و در محلهای مناسبی که برای ایجاد شهرکهای جدید پیش بینی شده است، انتقال می یابد.


نظر شما( )
?هادی مرادی

چهارشنبه 86/2/19  ساعت 3:16 عصر

فرزند پروفسور حسابی در مشهد



فرزند پروفسور حسابی در مشهد:ایجاد انگیزه تحقیق و پژوهش مانع فرار مغزها خواهد شد

  

مرادی: رئیس بنیاد پروفسور حسابی در جمع دانشجویان و استادان دانشگاه امام رضا(ع) مشهد گفت: اکنون وضعیت تحقیق و پژوهش در کشور ما مطلوب نیست، در حالی که باید به گونه ای باشد که پژوهشگر در هنگام کار، فقط به عملیات پژوهشی خود فکر کند و هیچ گونه دغدغه کمبود امکاناتی نداشته باشد.
مهندس ایرج حسابی افزود: بودجه اختصاص یافته به بخش تحقیق و پژوهش در ایران در حد صفر است، در حالی که بسیاری از کشورهای پیشرفته صنعتی، بیش از 10 درصد از درآمد ناخالص ملی خود را به این امر اختصاص می دهند.
فرزند پروفسور حسابی در آخرین روز هفته پژوهش با اشاره به این که ایران مهد علم و تمدن است، تصریح کرد: باید شرایط حمایت از نخبگان جوان را مهیا سازیم و اجازه ندهیم که افراد توانمند به دلیل کمبود امکانات از کشور خارج شوند.وی گفت: با ایجاد انگیزه در جوانان می توانیم به علم روز دنیا مجهز شویم و نگذاریم که دنیای غرب از استعدادهای ایرانی علیه خودمان استفاده نماید تا به این وسیله از فرار مغزها جلوگیری کنیم.
وی اضافه کرد: امروز دنیای غرب بسیاری از پیشرفتهای خود را مدیون بهره برداری مفید از آثار دانشمندان ایرانی نظیر ابن سیناست.
وی در بخش دیگری از سخنانش به هجوم لغتهای خارجی به فرهنگ و زبان فارسی اشاره کرد و افزود: متأسفانه، امروز لغات بیگانه بسیاری وارد زبان فارسی شده که رسانه ها به ویژه صدا و سیما، بزرگترین استفاده کننده از این لغات است و همین عوامل نیز می توانند مؤثرترین عوامل زداینده این لغات از فرهنگ فارسی و جایگزینی آن به وسیله کلمات شیرین فارسی باشند که اگر نتوانیم جلوی این هجوم را بگیریم، به زودی فرهنگ بیگانه غرب، زبان و حیثیت شرقی ما را تسخیر خواهد کرد


نظر شما( )
?هادی مرادی

چهارشنبه 86/2/19  ساعت 3:12 عصر

در اجرای طرح ساماندهی؛ «جلوخان» در مدخل مجموعه آرامگاه فردوسی اج

  

رئیس پایگاه میراث فرهنگی شهر توس گفت: به منظور ساماندهی دستفروشی ها، فروشندگان دوره گرد، بساطی ها، متکدیان و دیگر مکان هایی که به صورت کاذب در جلوی مجموعه آرامگاه فردوسی خدمات دهی می کنند طرح «جلوخان» در مدخل مجموعه آرامگاه فردوسی اجرا می شود.
مهندس وفا ثابتی هدف از اجرای این طرح را انتقال کاربریهای خدماتی آرامگاه فردوسی به خارج از مجموعه باغ دانست و افزود: این طرح با الهام از معماری باغهای ایرانی و مناسب با معماری مجموعه آرامگاه فردوسی طراحی شده و شامل یک حیاط مرکزی در وسط و دو حیاط کوچکتر در طرفین و در ارتفاعی پایین تر از سطح زمین است که در برگیرنده تمام امکانات تجاری، رفاهی و گردشگری خواهد بود.
وی اضافه کرد: سعی ما بر این است که طرح، کمترین تظاهر را در کاربری معماری داشته و محور بصری آرامگاه حفظ شود.
وی همچنین از اجرای طرح «باغراه» آرامگاه فردوسی از سه راهی فردوسی تا پل کشف رود خبر داد و گفت: طول این طرح 7 کیلومتر و اعتبار اختصاص یافته در مرحله اول 6 میلیارد ریال است.
ثابتی ادامه داد: این طرح نیز شامل 4 بانده کردن مسیر سه راهی تا پل کشف رود، یک مسیر تندرو و یک مسیر کندرو، استفاده از انواع گل و گیاه ایرانی و همچنین ایجاد امکانات رفاهی در طول مسیر می باشد که اجرای کامل طرح، به 140 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.
وی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از برنامه های طرح جامع آمایش توس که در آینده ای نزدیک به بهره برداری می رسد، پارک مشاهیر در مجاورت شهر تاریخی توس است و محوطه ای تاریخی حدود 20 هکتار به نام قبرستان سفالقان که یکی از قبرستانهای قدیمی توس است و بزرگان و مشاهیری نظیر امام محمد غزالی در آن مدفون هستند برای آن در نظر گرفته شده است.


نظر شما( )
?هادی مرادی

چهارشنبه 86/2/19  ساعت 3:4 عصر

دکتر محسن رضایی در دانشگاه امام رضا(ع) مشهد

دکتر محسن رضایی در دانشگاه امام رضا(ع) مشهد:
مسؤولان باید نظارت مردم را بر کارهایشان احساس کنند

مرادی: دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: باید کاری کرد که مسؤولان، نظارت عمومی مردم را بر کارهایشان احساس کنند.
دکتر محسن رضایی در جمع دانشجویان دانشگاه امام رضا(ع) مشهد اظهار داشت: طی 16 سال گذشته فرصتهای زیادی از عمر اداره کشور به هدر رفته است.
وی با ابراز تأسف از وضعیت اطلاع رسانی در کشور افزود: اطلاع رسانی در ایران دقیقه نودی و یک طرفه است مثلاً در بحث انتخابات باید تریبونهای دوطرفه در اختیار کاندیداها قرار بگیرد تا به صورت مناظره در مقابل مردم قرار بگیرند و در نتیجه تقابل مستقیم افکار آنها با مردم قدرت تشخیص مردم بالا برود.
دکتر محسن رضایی فعال کردن فرایند نظارت عمومی بر کار نظام را از دیگر نشانه های کارآمدی نظام عنوان کرد و افزود: باید کاری کرد که مسؤولان، نظارت عمومی مردم را بر کارهایشان احساس کنند.
وی ساماندهی نهادهای پاسخگو را از اساسی ترین نیازهای جامعه دانست و با تأکید بر این که کشور ما امروز به شدت نیازمند به کارآمدی در زمینه های اقتصاد فرهنگ- علم و سیاست است، تصریح کرد: ما استعدادها و منابع عظیمی در کشور داریم، ولی با این وجود در جایگاه واقعی خود قرار نداریم و نیاز به یک حرکت ملی و اقدام سراسری برای کارآمد کردن نظام حس می شود.
وی با اشاره به اهمیت دموکراسی و مشارکت مردم در قدرت افزود: حضور مردم در عرصه هایی نظیر انتخابات منافع ملی ما را بیشتر تضمین می کند، اما با این احوال نواقصی نیز در صحنه انتخابات وجود دارد.


نظر شما( )
<      1   2   3      >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ

دنیای سکسی سیاسی
[عناوین آرشیوشده]

بالا

  [ خانه| مدیریت| ایمیل من| پارسی بلاگ| شناسنامه ]

بازدید

10248

بازدید امروز

7

بازدید دیروز

0


 RSS 


 درباره خودم


 لوگوی وبلاگ

یادداشت های یک خبرنگار

 اوقات شرعی

 فهرست موضوعی یادداشت ها

 آرشیو

تابستان 1386
بهار 1386

اشتراک